MEDISCHE PEDICURE

De medisch pedicure is een hogere en bredere opleiding en kan ik alle “risicovoeten” behandelen.

Daarnaast heb ik als medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie- en reparatie technieken, orthesiologie, en anti-druk technieken. Daarmee vergroot ik de behandelmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblemen.

TAKEN VAN MIJ ALS MEDISCHE PEDICURE

De werkzaamheden van mij als medisch pedicure bestaan onder andere uit het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Verder kan ik alle soorten probleemvoeten verzorgen zoals diabetische, reumatische, verwaarloosde, spastische en oudere voeten.

Als medische pedicure heb ik een uitgebreide opleiding gehad. Hierdoor ben ik op de hoogte van alle voorkomende problemen bij voeten en weet deze ook te behandelen.

Daarnaast kan ik ook advies geven over een goede en juiste voetverzorging.

Verder ken ik als medisch pedicure alle technieken zoals nagelbeugels plaatsen, vilttechnieken, silicone teenstukjes maken en gel- en acrylnagels zetten.

Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort tot mijn taak. 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN MEDISCH PEDICURE?

Als gespecialiseerde voetverzorgster (medische pedicure) is het mijn missie om zo goed mogelijk een oplossing te bieden bij diverse voetaandoeningen.

Dit door toepassing van professionele technieken, zodat ik een oplossing kan bieden én dit volledig op maat van de klant. 

Niet enkel de uitvoering van een perfecte voetverzorging is voldoende, ik geef u ook alle nodige adviezen voor de thuisverzorging.

Indien nodig werk ik samen met o.a. huisartsen, podologen, voetkliniek,… om uw voetprobleem zo goed mogelijk op te volgen.